21 Görüntülenme
Gelecek Yıl Aynı Yerde İzle
5.6 IMDB Puanı

Gelecek Yıl Aynı Yerde İzle

(This Time Next Year)
Kategori
Gelecek Yıl Aynı Yerde, aynı anda doğan iki kişinin uzun zaman sonra bir araya gelmesiyle yaşanan olayları ele alır. Londra’daki bir hastanede sadece bir dakikalık bir arayla doğan Minnie ve Quinn iki farklı hayata sahip bireylerdir. Günlük yaşamlarına devam ederken yolları bir şekilde kesişen ikilinin yaşadıklarını ele alan yapımı Gelecek Yıl Aynı Yerde izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Gelecek Yıl Aynı Yerde Konusu
Orijinal adı This Time Next Year olan filmde bir kadın ve bir erkeğin yıllar sonra yaşadığı olaylar ele alınır. Minnie ve Quinn, yılbaşında bir hastanede aynı anda dünyaya gelen iki kişidir. Tam bir dakika arayla gözlerini açan iki insanın yaşamı birbirinden oldukça farklı bir şekilde ilerler.
Bambaşka hayatları olan ikili, hiç beklemedikleri anda yıllar sonra yeniden bir araya gelirler. Minnie ve Quinn’in tesadüflerle dolu yaşamlarında aşka şans vermelerinin zamanı gelmiştir. Ana karakterlerin doğdukları andan itibaren tam 30 yıl sonra yine bir yılbaşı gecesi aynı şehirde buluşmalarını ele alan duygusal yapıma Gelecek Yıl Aynı Yerde full hd film izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu ve Vizyon Tarihi
27 Eylül 2024 tarihinde vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Nick Moore oturur. Romantik komedi türündeki yapımın senaryosunu ise Sophie Cousens kaleme almıştır. Gelecek Yıl Aynı Yerde filmi oyuncuları arasında Sophie Cookson, Lucien Laviscount ve John Hannah yer alır.