20 Görüntülenme
Azrael 2024 İzle
5.5 IMDB Puanı

Azrael 2024 İzle

(Azrail)
Kategori
Azrael adındaki bir kadın, konuşmayı günah olarak gören ve ses tellerini çıkaran bir tarikatın elinden kaçmaya çalışır. Ana karakterimiz, hapishaneden kaçar ancak tekrar yakalanır ve kadim bir kötülüğe kurban edilmek üzere hazırlanır. Bu sırada Azrael, hayatta kalmak ve tarikat liderlerini alt etmek için vahşi bir mücadeleye girer. Sessizlik ve korkunun hakim olduğu, karanlık ve gerilim dolu sahnelerin yer aldığı yapıma Azrael 2024 izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Azrael 2024 Konusu
Film, kıyamet sonrası bir dünyada geçer ve insanları avlayan "Burned Ones" adlı yaratıklarla mücadele eden Azrael'in hikayesini konu alır. Azrael ve sevgilisi Kenan, konuşmayı günah sayan bir tarikattan kovulur. Tarikat, Azrael’i yaratıklara kurban etmek ister ancak ana karakterimiz kaçar. Kenan’ı kurtarmak için geri dönerken vahşi yaratıklarla ve tarikatla karşılaşır. Tarikatı alt etmek için büyük bir mücadele verir ancak doğaüstü güçler ve karanlık sırlarla dolu bir dünyada hayatta kalmak zordur​.
Oyuncu Kadrosu
“Azrail 2024 ne zaman?” sorusuna; 27 Eylül 2024’te vizyona girmiştir, şeklinde yanıt verilebilir. E.L. Katz tarafından yönetilen film Rotten Tomatoes'da %72 olumlu eleştiri aldı. Azrail 2024 oyuncuları arasında ise Samara Weaving, Nathan Stewart-Jarrett, Vic Carmen Sonne ve Katariina Unt gibi isimler yer alır. Sürükleyici ve korku dolu sahnelerin yer aldığı projeye Azrael 2024 hd izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.