36 Görüntülenme
Gladyatör 2 İzle

Gladyatör 2 İzle

Kategori
Hikaye, Lucius'un genç bir adam olarak Numidia'da Afrika'nın kuzeyinde hayatını sürdürmesiyle başlar. Çocukluk yıllarında annesi ana karakterimizi Roma İmparatorluğu'nun sınırlarından uzak ve güvenli bir yere göndermiştir. Yıllar sonra kader Lucius'u Roma'ya bir gladyatör olarak geri sürükler. Burada karşısına çıkan yeni düşmanlarla yüzleşirken uzun yıllardır ayrı kaldığı annesiyle beklenmedik bir şekilde yeniden buluşur. Gladyatör 2 izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Gladyatör 2 Konusu
Roma İmparatorluğu’nun altın çağı geride kalmış, güç ve ihtişam yerini hem zulüm hem de yıkıma bırakmıştır. Halk aç ve sefalet içinde imparatorlar ise saraylarında acımasız bir şekilde hüküm sürer. Roma sokakları, zalim liderlerin hırsı ve yozlaşmasıyla harabeye döner. İmparatorların barbarca yönetimi, Roma’yı kendi büyüklüğünden uzaklaştırmış ve bir zamanların dünya hakimiyeti hayal olmuştur. Halk ise eski günlerin özlemiyle yanıp tutuşur.
Karanlık dönemin ortasında halktan biri olan Lucius, kökenini ve kaderini bilmeden sıradan bir hayat sürer. Ancak tüm yaşamı, Roma’yı yöneten zalim bir imparatorun köyünü yağmalaması ve ailesini katletmesi ile altüst olur. Ana karakterimiz Lucius, imparatorluk askerleri tarafından yakalanıp binlerce köle gibi Colosseum'a sürüklenir. Bir arenaya mahkum edilen diğer tüm köleler gibi karakterimiz Lucius da hayatı uğruna savaşmak zorunda kalır. 15 Kasım 2024’te vizyona girecek olan başarılı yapıma Gladyatör 2 Türkçe dublaj izle seçeneğiyle misafir olabilirsiniz.