93 Görüntülenme
Aşk Tesadüfleri Sever İzle
7.2 IMDB Puanı

Aşk Tesadüfleri Sever İzle

Kategori
Ankara'da doğup büyüyen Özgür ve Deniz, çeşitli tesadüflerle karşılaşmalarına rağmen birbirlerinin farkına varmazlar. Yıllar sonra İstanbul’da tekrar yolları kesiştiğinde aralarındaki bağ güçlenir ve aşklarını bulurlar. Romantik, dokunaklı hikayesi, güçlü oyunculukları ve güzel müzikleri ile Türk sinemasının unutulmazları arasına giren filme Aşk Tesadüfleri Sever İzle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Aşk Tesadüfleri Sever Konusu
Aşk Tesadüfleri Sever, tesadüfen defalarca kesişen iki insan olan Özgür ve Deniz'in aşk hikayesini konu alır. 1977'de Ankara’da doğup aynı mahallede büyüyen Özgür ve Deniz’in aileleri zamanla Ankara'dan ayrılır. Çocuklukları boyunca birbirlerinin farkında olmadan farklı yerlerde hayatlarını sürdürürler.
Özgür, sanatla ilgilenen ve fotoğrafçılık tutkusuna sahip olan bir gençtir. Deniz ise klasik müzikle ilgilenir ve piyanist olma hayalleriyle büyür. Hayatları birbirinden ayrı devam etse de çeşitli dönemlerde yolları tekrar kesişir. Ancak bu karşılaşmalar hep kısa ve fark edilmeyen tesadüfler olarak kalır.
Aşk Tesadüfleri Sever Oyuncu Kadrosu
4 Şubat 2011’de vizyona giren başarılı yapımın yönetmen koltuğunda Vizontele, Gora, Sınav gibi unutulmaz projelere imza atan Ömer Faruk Sorak oturmuştur. Hem romantik hem de dramatik ögelere ev sahipliği yapan filmin başrollerinde ise Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin yer alır. Ayrıca Türk sinemasının usta isimlerinden olan Altan Erkekli, Şebnem Sönmez, Cansel Elçin, Batuhan Karacakaya ve Yiğit Özşener de katkıda bulunan diğer önemli oyunculardır.