101 Görüntülenme
Hükümet Kadın 2 Filmi Full İzle
6.1 IMDB Puanı

Hükümet Kadın 2 Filmi Full İzle

Kategori
Yerli Türk komedi filmleri arasında izlenme rekoru kıran Hükümet Kadın 2, bir önceki yapımın devamı niteliğindedir. Yeni seri, ilkinde yaşananların 7 yıl öncesine gider ve Hükümet Kadını baş karakteri olan Xate Nuroğlu’nun maceralarını konu alır. Kendisi, Güneydoğu’nun ilk belediye başkanı olma hedefindedir ve eğitimin önemini vurgulayarak köyüne bir okul yaptırma projesine girişir.
Ana karakterimiz, her zaman olduğu gibi anlaşmazlık yaşadığı Faruk ile azılı mücadeleye girer. Faruk’un koltuk sevdası ve Xate’in idealist belediye başkanı olma amacı filmin ana unsurudur. Hükümet Kadın 2 filmi full izle seçeneğiyle komik çekişmelere tanık olabilir ve tatlı mücadeleyi kimin kazandığını öğrenebilirsiniz.
Hükümet Kadın 2 Konusu
Hükümet Kadın 2, birinci projenin 7 yıl öncesine giden ve belediye başkanı olma mücadelesine dayanan olayları konu alır. Xate Nuroğlu ve Faruk Doğu arasında yaşanan komik çekişmeler, eserin ana unsurunu oluşturur. Şimdilerde Aziz Veysel’in eşi olarak anılan Xate, belediye başkanı olmadan önce küçük bir köyde yaşam sürer.
Baş karakterimiz, köyünü hem idealist hem de güçlü bir lider olarak geliştirmek ister. Koltuk sevdası Faruk, karşısındaki tek rakiptir ve karşına arkadaşlarıyla birlikte zorlu engeller çıkarır. Tüm kasabayı şaşkına çeviren erken seçim kararı ile komik ve beklenmedik olayları beraberinde getirir.
Oyuncu Kadrosu
Yerli komedi filmi, ünlü oyuncu Sermiyan Midyat’ın kaleminden çıkan ve babaannesinin yaşamından öykünen bir yapımdır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Demet Akbağ, Ercan Kesal, Mahir İpek ve Gülhan Tekin yer alır.