88 Görüntülenme
Amundsen Film İzle Türkçe Dublaj
6.2 IMDB Puanı

Amundsen Film İzle Türkçe Dublaj

Yönetmenliğini Espen Sandberg’in üstlendiği Amundsen, 2019 yılında gösterime giren biyografik, dram ve macera türünde bir Norveç filmidir. Kaşif Roald Amundsen’in hayatını anlatan eser, Amundsen film izle Türkçe dublaj seçeneğiyle misafir olabilirsiniz. Senaryosunu Ravn Lanesskog’un yazdığı filmin dağıtımı SF Studios tarafından gerçekleştirildi.
Amundsen Konusu
Norveçli kaşif Roald Amundsen, Güney Kutbu’na ulaşan ilk insan olmasının yanı sıra Atlantik ve Pasifik Okyanusu arasında Arktik boyunca ilk deniz geçişi yapmasıyla da ünlenmiştir. Çok başarılı ve azimli bir kaşif olmasına rağmen birçok kişi ona tepeden bakar. Günün birinde ana karakterimiz Kuzey Kutbu'na doğru yarışa katılmaya karar vererir.
Arkadaşlarından Frederick Cook'un Kutba ulaştığı haberi gelse de Roald bundan emin olamaz. Kanıtlanmamış iddia üzerine planını gizli tutmak suretiyle Güney Kutbu’na gitmeye karar verir. Tam yelken açtıkları sırada gemi mürettebatına Kuzey’e gideceğini açıklar. Amundsen mürettebat arkadaşlarını ilk üç yılın sonunda terk edip Alaska’ya gider. Ancak bu yolculuk sırasında uçağı düşer ve hikaye başka bir yöne evrilir.
Oyuncu Kadrosu
Başrolde Roald Amundsen'i canlandıran Pål Sverre Hagen yer alıyor. Bess Magids rolünde Katherine Waterston’ı izlerken Aline Amundsen’e ise Ruby Dagnall hayat vermiştir. Ayrıca kadroda Christian Rubeck, Trond Espen Seim, Mads Sjøgård Pettersen, Jonas Strand Gravli, Fridtjov Såheim ve Ole Andre Kaada gibi birbirinden yetenekli isimleri de görmemiz mümkün.