117 Görüntülenme
Crash 1996 İzle Türkçe Dublaj
6.4 IMDB Puanı

Crash 1996 İzle Türkçe Dublaj

(Çarpışma)
Kategori
Kült bir romandan uyarlanan yapım, kaza sırasında aniden değişen hayatları odak noktasına alır. Baş karakterlerden biri olan Ballard, trafik kazası sonrası yer altı kültürünün içinde kendini bulur. Eser, tehlikeyle heyecana aynı perspektiften bakan kişilerin cinsel doyumsuzluğunu çarpıcı sahneler eşliğinde izleyiciye aktarır. Vizyona girdiği tarihten itibaren pek çok kişinin dikkatini çeken ve olumlu yorumlar almayı başaran yapıma Crash 1996 izle Türkçe dublaj seçeneğiyle ulaşabilirsiniz.
Crash 1996 Konusu
Film, bir trafik kazasına karışan ve hayatı değişen Ballard’ın tanıştığı yeni insanlarla girdikleri ilişkileri ele alır. Ballard, oto fetişisti gibi görünen ve kaza şovları yapan Vaughan ile tanışır. Vaughan, onun farklı bir heyecana olan ilgisini ortaya çıkarır. Yapım, insan doğasının tüketim odaklı ve doyumsuz olmasını cinsellikle bağlantı kurarak başarılı sahnelerle yansıtır.
Crash 1996 Oyuncu Kadrosu
Erotik-dram türünde olan projenin senaryosu David Cronenberg ile J.G. Ballard tarafından yazılmıştır. Yönetmen koltuğunda David Cronenberg’un yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan Elias Koteas’ Holly Hunter ve James Spader eşlik etmiştir. Olumlu ve olumsuz çeşitli yorumlara maruz kalan film, 9 dalda ödül almayı başarmıştır. Ödüllerin yanı sıra farklı kategorilerde 6 kez adaylık statüsü kazanmıştır. Bilim kurgu roman yazarı J.G Ballard tarafından hayata geçirilen eserin 1973 yılında yayınlanan aynı adlı kitabı da mecvuttur.