1,435 Görüntülenme
MAKKA: Cinni Azap İzle

MAKKA: Cinni Azap İzle

Kategori
10 Mayıs 2024 tarihinde vizyona giren MAKKA: Cinni Azap, son dönemin en konuşulan filmlerinden biri olmaya adaydır. Yönetmen koltuğunda Mert Uzunmehmet’in oturduğu korku türündeki yapım, söz konusu kategoride iyi projeler ortaya koyamadığı için eleştirilen Türk sinemasının kaderini değiştirebilir. Küçük bir kız çocuğunun yaşadıklarını etkileyici bir anlatımla ortaya koyan filmi, MAKKA: Cinni Azap izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu
MAKKA: Cinni Azap, kadrosunda yeni genç yeteneklere yer veren bir filmdir. İzleyicilerin özellikle TikTok platformundan tanıdığı Oğuzhan Mengübeti’nin yanı sıra Yağmur Körpe ve Raziye Tokgöz de oyuncular arasında yer alır. Beklentilerin üzerindeki performanslarıyla dikkat çeken genç isimler, filmin başarısında önemli bir etkendir.
MAKKA: Cinni Azap Konusu
12 yaşındaki Leyla, genç kızlığa adım atmak üzeredir. Ergenliğin de etkisiyle kendini, düşüncelerini sorgulamaya başlar ve inancının sınırlarını keşfetmeye çalışır. Günün birinde cin çağırma ve kara büyü ritüellerinde kullanılan objelerle temas eder. Farkında olmadan yaptığı bu hareket, ona pahalıya mal olur. O günden sonra hayatında hiçbir şey yolunda gitmez. Kendini bir anda korkunç olayların içinde bulan Leyla, bu durumdan kurtulmak için çıkış yolları aramaya başlar. MAKKA: Cinni Azap, özellikle çekimleri ve ışık kullanımı açısından beklentileri karşılayan bir yapımdır. Başrol Leyla’nın yanı sıra kız kardeşlerinin hikayesine de yer verilmesi, izleyiciyi filme bağlayan detaylar arasındadır.