200 Görüntülenme
Apocalypto İzle Film Türkçe Dublaj
7.8 IMDB Puanı

Apocalypto İzle Film Türkçe Dublaj

Kategori
Mel Gibson tarafından yönetilen Apocalypto, Maya uygarlığını merkeze alan bir filmdir. 2006'da beyaz perdeye taşınan prodüksiyon, söz konusu olan medeniyetin görkemli ancak sert bir dönemine odaklanır. Yukatek Mayaca dilinin kullanıldığı filmin ilk sahneleri, mutlu köy yaşamıyla başlarken hızla gerilim dolu bir serüvene dönüşür. Sakin geçen hayat, bir grup askerin köyü yağmalaması ile ters yüz olur.
Apocalypto Konusu
Apocalypto filminin hikayesi, Maya krallığının çöküşü ile genç bir adamın korku ve baskıyla yönetildiği dünyada yolculuğa çıkmasıyla başlar. Başrolümüz Jaguar Pençesi olarak ün salmıştır. Hamile eşini ve çocuğunu bu korkunç olayda korumayı başarır. Herkesi merak içinde bırakan bir yolculuğa çıkarak Maya başkentine ulaşır. Burada kuraklık, insan kurbanı ayinleri ve kadınların açık artırmayla satıldığı sahneler en gerçekçi şekilde yansıtılır. Bilinmez ve acı dolu bir yolculuğa çıkan Jaguar Pençesi, yağmacılarla burun buruna gelir ve olaylar daha da hızlı gelişmeye başlar.
Apocalypto Oyuncu Kadrosu
Mel Gibson’un yönetmenliğinde çekilen eser, derin ve acı dolu anların yaşandığı Maya uygarlığını konu alır. Projenin senaryosu ise Farhad Safinia’nın imzasını taşır. Oyuncu kadrosunda Rudy Youngblood, Antonio Monroy, Raoul Max Trujillo, Dalia Hernández ve Gerardo Taracena gibi başarılı isimler yer alır. Apocalypto imdb 7.8 puanı ile pek çok kişi tarafından beğeni toplamayı başaran bir film olarak sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.