218 Görüntülenme
Küffar İzle 2024
4.4 IMDB Puanı

Küffar İzle 2024

Kategori
Küffar, cin temalı korku türünde bir filmdir. Bir ailenin cin kabilesiyle mücadelesini konu alır. Korkunun yoğun olarak yaşandığı yapım, izleyicilere gerilim dolu dakikalar vadeder.
Küffar Konusu
Film, cin kabilesinin musallatıyla uğraşmak zorunda kalan ailenin hikayesini konu edinir. Ansız ölen Necati, ailede derin travma yaratır. Bunun üzerine küçük kardeş Ömer'in sakat kalması da acıyı büyütür. Fakat çok geçmeden gizemli sırlarla büyüler bazı dönüşümlerin başlangıcı olur.
Ağabey ve kardeşi arasındaki bağlar ruhsal olarak yeni bir boyuta evrilir. Ailenin en karanlık köşesinde kalan Anne Cevriye bu yolculuğa eşlik eder. Büyünün gücü farklı bir serüvene kapı aralar. Dönüşüm, acılarla dolu geçmişle karşı karşıya getirir. Geleceği yeniden şekillendirme gücü de olduğundan adeta kabus gibi bir dönüm noktası yaşanır.
Küffar Oyuncuları
Küffar, 2024 yapım olan korku filmidir. Gerilim sahneleriyle dolu olaylar ile izleyicileri etkiler. Usta oyuncu kadrosu filmi daha da değerli kılar. Yapımda Mesut Erbaş, Sema Sevinç, Hakan Yusufoğulları, Burak Küçük ve Nur Çiçek Özenir gibi başarılı isimler yer alıyor. Adrenalin dolu anlarla baş başa bırakan film, korkuseverlere hitap eder.
Filmin yapımcılığı HM Productions tarafından üstlenilmiştir. Yönetmen koltuğunda Mesut Erbaş ile Hakan Yusufoğulları'nın yer aldığı yapım, izleyicileri korku dolu bir cin macerasına davet eder. Sürükleyici ve nefes kesen anları ile 5 Nisan’dan itibaren vizyona girerek izlenime hazır hale getirilmiştir.