33 Görüntülenme
Afacanlar Kampta 2024 İzle
4.6 IMDB Puanı

Afacanlar Kampta 2024 İzle

Kategori
"Afacanlar İş Başa Düştü" adlı filmin devamı olan eser, Emirhan dedesinin yönetimindeki bir çocuk kampında görev alır. Kamp ortamında Emirhan’ın başından geçen çeşitli maceralar anlatılır. Afacanlar Kampta 2024 izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Afacanlar Kampta Konusu
Ana karakterimiz Emirhan’ın büyüdükten sonra babasının çalıştığı alışveriş merkezindeki hırsızlık olayını önlemiş olmanın getirdiği macera ruhunun yerini, ergenlik döneminin getirdiği yaşam rutinleri ve sorumluluklar alır. Dedesinin işlettiği çocuk kampında çalışmak üzere geldiği yaz mevsimi, ana karakterimizin hayatında önemli bir sayfa açar. Kampın ilk gününde yaz tatilini geçirmek için oraya gelen 25 çocuk arasında dikkat çeken Arda, Esila ve Ömer ile tanışan baş karakterimiz Emirhan, arkadaşlarının maceraperest hallerini kendisine hatırlatır.
Kampın bulunduğu belde, Nuri isimli muhtarın yönetimindedir. Onun kızı Sedef ise kampta geçirdiği kısa süre içinde çocuklarla güçlü bir bağ kurmayı başarmıştır. Günün birinde beldeye gelen Amerikalı bir belgesel ekibi, kampın içinde yer alan göz alıcı botanik alanına ilgi gösterir. Ancak bu sırada kampın yönetici koltuğunda oturan Saffet Dede, bir kaza sonucu ayağını kırarak hastaneye kaldırılınca tüm sorumluluk Emirhan ve ekibinin omuzlarına yüklenir.
Çok geçmeden Amerikalı belgesel ekibinin görünümdeki samimiyeti sorgulanmaya başlanır. Onların asıl amacı, nadir bulunan Zinya çiçeğini çalmak için planlar yapmaktır. Emirhan ve arkadaşları hem Zinya çiçeğini korumak hem de beldedeki tuhaf durumu çözmek için ellerinden geleni yapma kararı alırlar. Afacanlar Kampta full izle seçeneğiyle keyifli esere misafir olabilirsiniz.