132 Görüntülenme
Görümce Full İzle
5.0 IMDB Puanı

Görümce Full İzle

Kategori
2016 yılının Aralık ayında vizyona giren Görümce, senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu bir komedi filmdir. Kurgusu ve müzikleriyle dikkat çeken yapım, Avrupa Yakası dizisiyle hayatımıza giren absürd komedi geleneğini devam ettirir. Görümce full izle seçeneğiyle başarılı yapıma ortak olabilirsiniz.
Görümce Konusu
Yeliz, anne ve babasının ölümünün ardından erkek kardeşi Ahmet’e çok bağlanmıştır. Genç kadın, Ahmet’in kız arkadaşının olmaması için elinden geleni yapar. Ancak gönül ferman dinlemediği için planları tutmaz. Ahmet, günün birinde Deniz isimli oldukça güzel bir kıza aşık olur ve onu ablasıyla tanıştırır. Daha önce kızlarla erkek kardeşinin arasını bozmayı başaran Yeliz, eskiden yaptıklarını Deniz’e de uygulamak ister. Söz konusu amaç doğrultusunda uğraşırken birbirinden komik ve çılgın olaylar yaşanır.
Oyuncu Kadrosu
Yalan Dünya dizisiyle adından söz ettiren Gupse Özay, oyunculuğunun yanı sıra senarist kimliğiyle de bilinir. 2014 yılında vizyona giren Deliha filminin senaryosunu yazan ve başrolünde yer alan 1984 doğumlu oyuncu, bu filmde de Yeliz karakterine hayat verir. Ona eşlik eden isimlerden birisi Buğra Gülsoy’dur. Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Aşk Yeniden gibi yapımlarda yer alan 1982 doğumlu aktör, bu filmde de Ahmet karakterini canlandırır. Pis Yedili dizisinin ardından çok sayıda projede bulunan ve yeteneğiyle dikkat çeken Eda Ece, kadrodaki bir diğer isimdir.