72 Görüntülenme
Berlin Kaplanı İzle
5.2 IMDB Puanı

Berlin Kaplanı İzle

Kategori
Berlin Kaplanı, Ayhan Kaplan adındaki bir boksörün bodyguardlık yaparak geçimini sağladığı eğlenceli ve macera dolu hayatını ele alır. Antrenörü Cemal ile birlikte büyük bir borç yatağına giren genç adam, çareyi bir maç yapmakta bulur. Eniştesi Fethiye’de miras olarak kalan araziyi satışa çıkarmak için kendisini bulmaya Berlin’e giderler. Tüm bu esnada büyük olaylarla karşılaşırlar. Ayhan’ı bulmak için yola çıkan Nurettin’in kayınbiraderiyle başlarına gelen komedi dolu olayları anlatan yapımı Berlin Kaplanı izle seçeneği üzerinden seyredebilirsiniz.
Berlin Kaplanı Konusu
Hayatı boyunca hiçbir maçı kazanamayan Ayhan Kaplan, antrenörüyle birlikte 50.000 Euro’luk büyük borç yapar. Kısa süre içerisinde ödeme yapmazlarsa başı derde girecek olan genç boksör, bir çare bulmaya çalışır. Bu sırada kardeşiyle kendisine miras olarak kalan pansuman arazisini paylaştırmak için Berlin’e giderek eniştesiyle karşılaşır. Fethiye’ye geri dönerek tüm banka işlemlerini gerçekleştirmek isteyen Ayhan’ı macera dolu olaylar bekler.
Emlakçı Tayyar’a araziyi sattıktan hemen sonra borcunu ödeyerek büyük bir beladan kurtulacağını düşünen genç boksör, başına geleceği olaylardan habersizdir. Tapu müdürlüğünde hiç beklemediği ortaklıkla karşılaşan Ayhan Kaplan türlü olaylardan kurtulmaya çalışır.
Filmin Oyuncu Kadrosu
Yönetmenliğini Hakan Akgül’ün yaptığı eserin senarist koltuğunda oturan Ata Demirer aynı zamanda Ayhan Kaplan karakterine de hayat verir. Yapımda Necati Bilgiç, Tarık Ünlüoğlu, Cemil Özbayer ve Özlem Türkad da yer alır.