113 Görüntülenme
Dedemin Fişi Full İzle
5.6 IMDB Puanı

Dedemin Fişi Full İzle

Kategori
Birbirinden tuhaf karakterlerle dolu Çirci ailesi, yaşam destek ünitesine bağlı yaşayan dedelerinin fişinin çekilip çekilmesine karar vermek üzere bir araya gelir. Birbirleriyle çok da geçinemeyen ancak miras yüzünden anlaşmak zorunda olan aile bireyleri arasında bir anda miras kavgası baş gösterir. Herkes kendi çıkarını düşünürken bir anda absürt ve komik olaylar zinciriyle ortalık daha da karışır. Aile içi çekişmelerin komik kaoslara dönüştüğü eğlence dolu anlara Dedemin Fişi full izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz.
Dedemin Fişi Konusu
Çirci ailesi, dedeleri Salih Bey’in yaşamsal desteğe bağlı olduğunu öğrenir ve hastanede toplanır. Salih Bey, yaşam destek ünitesine bağlıdır ve doktorlar, yaşamını artık sürdüremeyeceğini açıklar. Aile üyeleri, dedelerinin fişini çekip çekmeme konusunda karar vermek zorundadır. Ancak bu karar, aile içinde büyük bir çatışmaya yol açar.
Her aile üyesi, mirasın peşine düşer ve kendileri için en iyi çözümü bulmaya çalışır. Dedelerinin yaşayıp yaşamamasından çok mirasın kimlere kalacağı konusunda kavgalar başlar. Bir yandan dedenin hayatı üzerine alınacak karar diğer taraftan da miras ve aile içi sürtüşmeler, işleri iyice çığrından çıkaran komik olaylara dönüşür.
Oyuncu Kadrosu
Güldür Güldür ve İnsanlar Alemi gibi başarılı komedi programlarıyla tanınan Meltem Bozoflu filmin yönetmen koltuğunda yer alır. Kahkaha dolu yapımın kadrosunda ise Alper Kul, Ali Sunal, Doğa Rutkay, İrem Sak ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncular bulunur.