25 Görüntülenme
Ali Baba ve 7 Cüceler İzle
5.6 IMDB Puanı

Ali Baba ve 7 Cüceler İzle

Kategori
Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu 2015 yılında vizyona giren bir filmdir. Başarılı proje, yalnızca ilk üç günde 540 bini aşkın izleyiciye ulaşmış ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Ali Baba ve 7 Cüceler izle seçeneğiyle keyifli yapıma ortak olabilirsiniz.
Ali Baba ve 7 Cüceler Konusu
Bahçe cüceleri satarak hayatını kazanmaya çalışan Şenay ve İlber, günün birinde bir fuara katılmak için Bulgaristan’a gider. Bitirim ikilinin tek amacı, ürünlerini daha çok kişiye satıp para kazanmaktır. Ancak kendilerini hiç hesapta olmayan bir maceranın içerisinde bulurlar. Aynı zamanda kötü adamdan kurtulmak için tanımadıkları kişilerden yardım almak zorunda kalırlar. İkilinin başlarına gelen komik olaylar ve sürpriz gelişmelere Ali Baba ve 7 Cüceler izle seçeneğiyle konuk olabilirsiniz.
Ali Baba ve 7 Cüceler Oyuncu Kadrosu
1998 yılında gösterime giren Her Şey Güzel Olacak filmiyle birlikte adından söz ettirmeye başlayan Cem Yılmaz, Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biridir. 1973 doğumlu isim, kendi imzasını attığı Ali Baba ve 7 Cüceler filminde birden çok karakteri canlandırarak başarısını ortaya koymuştur.
Sinema dünyasının usta isimlerinden olan Zafer Algöz ise filmde yer alan bir diğer başroldür. Başarılı kişilere eşlik edenler arasında Çetin Altay, Yosi Mizrahi ve Irina Ivkina dayer alır.