147 Görüntülenme
Bursa Bülbülü İzle
6.8 IMDB Puanı

Bursa Bülbülü İzle

Kategori
Ata Demirer’in hem eğlence hem de müzik ziyafeti sunduğu Bursa Bülbülü, son yılların en beğenilen filmleri arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Hakan Akgül’ün üstlendiği eser, 2023 yılında vizyona girdi.
Birçok başarılı projede imzası olan Ata Demirer, başrol oyunculuğunun yanında filmin senaryosunu da kaleme aldı. 10 yaş üzeri kitleye hitap eden yapıma Bursa Bülbülü izle seçeneğiyle ortak olabilirsiniz. Komedi, dram ve müzikal türünde olan eserin çekimi BKM Film ev sahipliğinde gerçekleşti.
Bursa Bülbülü Konusu
Projede kaset çıkarma aşkıyla yanıp tutuşan Cengiz’in macera dolu anlarını izliyoruz. Bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ana karakterimizin hayatı Taşkın isimli biriyle tanışmasıyla 360 derece değişir. Taşkın, ana karakterimize tam da duymak istediği umut dolu sözleri sarf eder. Dönemin ünlü isimlerinden Şerafettin’e ait bir besteyle kasetinin büyük ses getireceğine inandırır.
Cengiz, hayalini gerçekleştirmek için ağabeyinden borç alır. Buraya kadar her şey normal görünse de olaylar beklenmedik şekilde gelişir ve Cengiz ile Taşkın’ın kardeşi Arzu arasında bir aşk başlar. Bursa Bülbülü izle 720p alternatifiyle ortak olabileceğiniz yapımın ilerleyen dakikalarında ise üç ismin başına gelen talihsiz olaylar konu ediliyor.
Oyuncu Kadrosu
İzleyicilerin genelinden tam not alan yapımın başrollerini Ata Demirer ve Özge Özacar paylaşıyor. Demirer Cengiz karakterine, Özacar ise Arzu karakterine hayat veriyor. Taşkın rolünü son yıllarda yıldızı parlayan Cem Gelinoğlu, Şerafettin’i Tarık Papuççuoğlu ve Osman’ı Celil Nalçakan oynuyor.