1,045 Görüntülenme
Talk to Me İzle
7.1 IMDB Puanı

Talk to Me İzle

(Konuş Benimle)
Kategori
Youtuber olan ikiz kardeşler Danny ve Michael Phillippou’nun ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde başarıyı yakaladıkları korku-gerilim türündeki yapım, 2003 yılında dijital platformlarda yayına girmiştir. Bir grup gencin ruhlar alemiyle iletişim kurabildiklerini keşfetmeleri üzerine şekillenen eser, yönetmen kardeşlerin başarısıyla birlikte izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarmıştır. Gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ürperten yapımı Talk to Me izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Talk to Me Konusu
Mia ve arkadaşları, okul arkadaşlarının düzenlediği bir partiye katılırlar. Gençler, normal bir partiye katıkldıklarını düşünerek eğlenmeye başlarlar. Ancak beklenmedik bir şey keşfetmeleriyle parti tamamen farklı bir hal alır. Keşfettikleri şey, mumyalanmış bir eldir. Bu el sayesinde ruhlar alemiyle iletişim kurabildiklerini fark ederler. Grup, heyecan içinde denemeler yapar ve bir noktaya kadar olumlu sonuçlar alırlar. Ancak Mia'nın yıllar önce kaybettiği annesiyle iletişim kurma isteği üzerine gönüllü olmasıyla işler geri dönülemeyecek bir hale gelir.
Talk to Me Oyuncu Kadrosu
Son zamanlarda başarılı oyunculuğuyla gündeme gelen Sophie Wilde’ye, Zoe Terakes, Miranda Otto, Alexandra Jensen gibi pek çok başarılı oyuncu eşlik ediyor. Influencer’ların son zamanlardaki başarısız yapımlara imza atmaları birçok eleştiriyle karşı karşıya kalmalarına sebep olmuştu. Ancak korku-gerilim filmleri arasında akıllarda kalan yapımı izleyicilerle buluşturan Phillippou kardeşlerin başarısı bu önyargının yıkılmasını sağladı. Ayrıca birçok öncü yapıma övgülerde bulunan eleştirmenlerden olumlu not almasıyla projenin başarısını tasdiklemiştir.