179 Görüntülenme
Napoleon Film İzle
6.4 IMDB Puanı

Napoleon Film İzle

Kategori
Tarihi filmlerdeki üstün başarısıyla ünlenen Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği ve David Scarpa’nın da senaryosunu kaleme aldığı proje, savaş taktikleriyle bilinen ve başarısını kanıtlamış olan komutan Napolyon'un hayatından ilgi çekici kesitler sunar. Komutan’ın bürokrasi ve savaşlarını konu alan eserlerden farklı olarak aşk hayatına da değinen projeyi, Napoleon Film izle seçeneğiyle seyredebilirsiniz.
Filmin Konusu
Eğitim reformları, dini azınlıklara verdiği özgürlükler, barış yolundaki hamleleri ve Avrupa kıtasında uzun süre hüküm sürmesiyle tarih kitaplarında yerini alan Napoleon, bunların yanı sıra aşkını da yaşamaya çalışan bir adamdır. Josephin’e olan tutku dolu bağımlılığı sebebiyle çoğu zaman toksik bir karaktere bürünen komutan, hislerine yenilerek hareket etmeye karar verir.
Günümüzde hemen her ilişkide yaşanan kıskançlık, ayrılık, aldatma, hüzün gibi konuların bir örneği olarak Napolyon'un yaşamını kaleme alan senarist, yıllardır değişmeyen ilişkilere de göndermede bulunur. Bunlara ek olarak komutanın katıldığı savaşlarda kaç kişinin öldüğüne dair istatistiklerin yayınlanması ve katliam göndermelerinin de yapılması, projenin seyircilerini de ikiye bölmüştür. Eleştiriler sebebiyle Napolyon filmi IMDB listesinde 10 üzerinden 6,4 puan alarak hayranlarını şaşırtmıştır.
Filmin Kadrosu
Yapımın başrollerinde Hızlı ve Öfkeli, Görevimiz Tehlike gibi yapımlarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Vanessa Kirby ile Joker yapımındaki başarılı performansıyla hayran kitlesini büyüleyen Joaquin Phoenix yer alır. Paul Rhys, Tahar Rahim ve Rupert Everett ise diğer önemli rollerde karşımıza çıkar.