206 Görüntülenme
Süper Ajan Bernard: Görev Mars İzle
7.9 IMDB Puanı

Süper Ajan Bernard: Görev Mars İzle

Kategori
Yönetmen
2024 yılının Mayıs ayında vizyona giren Süper Ajan Bernard: Görev Mars, animasyon filmlerini sevenler için keyifli yapımlar arasında yer alır. 95 dakika süren eser, başarılı seslendirmeleri, görsel kalitesi ve daha birçok özelliğiyle dikkat çeker. Özellikle çocuklar ve animasyon seven yetişkinler, Süper Ajan Bernard: Görev Mars izle sayesinde güzel vakit geçirebilirler.
Oyuncu Kadrosu
Orijinal ismi Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong olan filmin hem yönetmen hem de senarist koltuğunda Zhang Yang oturur. Bunun yanı sıra Yiran Pan ve Liu Peiju da senaryo yazarları arasındadır. Ana karakterleri Ling Zhenhe, Tang Shuiyu ve Meng Ziyan gibi başarılı isimler seslendirmiştir. Ayrıca filmdeki diğer karakterlere de Miya Chen, Angell Ge, Li Quingfang ve Yilin Wang tarafından hayat verilmiştir.
Süper Ajan Bernard: Görev Mars Konusu
Bernard, kendini dünyanın en şanssız ajanı olarak tanımlar çünkü üstlendiği görevlerde bir türlü başarılı olamaz. Özellikle son dönemde kaybettiği popülerliğini kazanmak için günün birinde risk almaya karar vererek herkesten gizli bir şekilde Mars görevine katılır. Hedeflerine ulaşmak için elinden geleni ardına koymayan ana karakterimiz, burada istemeden de olsa Marslı canavarlarla arkadaş olur. Bu durum, baş karakterimizi bir seçim yapmaya zorlar. Süper Ajan Bernard: Görev Mars, arkadaşlarıyla işi arasında kalan karakterin hikayesini eğlenceli bir dille anlatır. Filmde dostluğun ve sadakatin önemine dikkat çekilir.