132 Görüntülenme
Süper Köpekler İzle

Süper Köpekler İzle

Kategori
Yönetmen
Oyuncular
Süper Köpekler, sevimli dostlarımızın komik ve macera dolu hikayelerini anlatan bir animasyon filmidir. 10 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye’de vizyona giren yapım, izleyicilerden genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. Eğlence, macera ve duygusal sahnelere ev sahipliği yapması, animasyonun kaliteli olması, başarılı seslendirmeleri içeriği özel kılan detaylar arasında bulunur. Siz de Süper Köpekler izle seçeneğiyle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.
Oyuncu Kadrosu ve Yönetmen
Animasyon, komedi ve macera kategorisinde yer alan filmin seslendirmeleri başarılı isimler tarafından gerçekleştirilmiştir. Söz konusu detay, yapımın kalitesini artıran unsurlar arasındadır. Orijinal ismi The Barkers Pursuit of Adventure olan projenin senarist ve yönetmen koltuğunda Elena Galdobina yer alır.
Süper Köpekler Konusu
Filmde, farklı karakterlere sahip dört köpek başrol olarak karşımıza çıkar. Cino, büyük abi olmanın yanı sıra bir bilim insanının favorisi olmak için elinden geleni yapar. Grubun en hareketli üyesi olan Lisa, bir dans yarışması için gece gündüz demeden çalışır. Birbirlerini çok seven Tima ve Aleks, her ne kadar iyi arkadaş olsalar da futbol yüzünden devamlı tartışır. Minik Aliş, bu ikisinin kavga etmesinden bir hayli rahatsızdır ve onları barıştırmak için çaba gösterir. Süper Köpekler filminde dört başrolün yanı sıra farklı karakterler de yer alır. Yapım, dostluk ve ekip çalışmasının öneminin üzerinde durur. Sevimli kahramanlar karşılarına çıkan zorlukların üstesinden gelmek için birbirleriyle iş birliği yapmayı tercih eder.