93 Görüntülenme
Mean Girls the Musical İzle
5.7 IMDB Puanı

Mean Girls the Musical İzle

Kategori
Mean Girls, Tina Fey tarafından yazılan ve aynı adı taşıyan 2004 yapımı filmden uyarlanmış bir Broadway müzikalidir. 2018 yılında sahnelenmiş ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Mean Girls the Musical ise müzikalden beyazperdeye aktarılan 2024 yapımı bir filmdir. Müzikleri Jeff Richmond bestelenmiş ve şarkı sözleri ise Nell Benjamin tarafından yazılmıştır.
Mean Girls the Musical Konusu
Mean Girls, eğlenceli ve dinamik müzikleriyle gençlerin ilgisini çeken bir yapımdır. Eser, Cady Heron isimli genç bir kızın yeni taşındığı Illinois’teki liseye uyum sağlama çabasını konu alır. Dışarıdan gelen ve popülerlik dünyasına adım atan güzel ama çekingen kızın yolu, The Plastics adlı grupla kesişir. Regina George, okulun en şöhretli ve korkulan isimlerinden biridir.

Janis Sarkisian ve Damian Hubbard ise Cady’nin ilk arkadaşları arasında yer alır. Bu kişiler, ona lise yaşamının gerçeklerini öğreten dışlanmış öğrencilerdir. Cady Heron, kendisini yepyeni bir dünyada bulur. Okulun popüler kız grubuna dahil olmaya çalışsa da farkında olmadan bir hata yapar. Grubun belalı ismi Regina George’nin erkek arkadaşı Aaron Samuels’e aşık olur. Olaylar, bu aşamadan sonra beklenmedik şekilde gelişmeye başlar.
Mean Girls the Musical Oyuncuları
Mean Girls the Musical’de oyunculuk performanslarıyla isimlerinden söz ettiren kişiler arasında Angourie Rice, Renee Rapp ve Auli’i Cravalho yer alır. Genç ve yetenekli olan oyuncular, filmin enerjisini izleyiciye aktarmayı başarır.