137 Görüntülenme
Tomorrowland Film İzle
6.4 IMDB Puanı

Tomorrowland Film İzle

Kategori
Brad Bird'ün yönetmen koltuğunda yer aldığı ve senaryosunu Jeff Jensen ile Damon Lindelof'un birlikte kaleme aldığı Yarının Dünyası (Tomorrowland), izleyicilere gerçeküstü bir film izleme deneyimi vadeder. Bird, Jensen ve Lindelof'un Tomorrowland adlı hikayesinden uyarlanan yapım, sıra dışı bir maceranın kapılarını aralar.
Frank ve Casey gibi birbirine son derece bağlı ancak hayal kırıklıklarıyla yorgun düşmüş karakterler, Yarının Dünyası olarak bilinen gizemli bir mekânda enteresan bir yolculuğa çıkarlar. Zaman ve uzayın derinliklerinde var olan bu yerin sırlarını keşfetmek, onları tehlikeli ancak heyecan dolu bir serüvene sürükler. Eser, seyircilere sadece rüyalarda görebilecekleri bir dünyanın kapılarını aralayarak bilim kurgu ve macera türlerini ustalıkla harmanlar
Tomorrowland Filmin Konusu
Film, distopik bir geleceğin etrafında şekillenir. Hayal kırıklığına uğramış dahi mucit olan Clooney ve genç bir bilim meraklısı olan Robertson, kendilerini aniden farklı bir maceranın tam ortasında bulurlar. Eylemlerinin doğrudan kendi dünyalarını etkilediği Tomorrowland olarak adlandırılan gizemli bir alternatif boyuta doğru yola çıkarlar.
Tomorrowland Oyuncu Kadrosu
Eser, 22 Mayıs 2015’te beyazperdede izleyiciyle buluştu. Eserin başrollerinde George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Kathryn Hahn ve Judy Greer gibi birbirinden yetenekli isimler karakterlere hayat verir. 130 dakika boyunca bilim kurgunun, maceranın ve gizemin hiç eksik olmadığı efsanevi yapım, film eleştirmenlerinden ve sinemaseverlerden tam not almayı başarmıştır.